Corona Virus

Richtlijnen

 • Houd 1,5 meter afstand
 • Regelmatig handen wassen
 • Gebruik zoveel als mogelijk nog uw eigen sanitair
 • Betalen via  overboeken
 • Vertoon je symptomen? Of heb je contact gehad met iemand met symptomen? Blijf dan thuis

Aanvang seizoen 2021

Ons kampeerterrein is open vanaf 1 april 2021.

Lees voor aankomst eerst deze pagina zodat u op de hoogte bent van het laatste nieuws.
Wij hebben ruime comfortplaatsen om voldoende afstand tussen de kampeerplekken te garanderen.

 

Maatregelen

 • Houd er rekening mee dat op het hele terrein minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden.
 • Zowel in de receptie als in het sanitair-gedeelte, is een mondkapje verplicht.
 • De faciliteiten voor het reinigen van het chemisch toilet zijn geopend.
 • Het sanitair-gebouw is eveneens geopend, m.u.v. tijdens de uitgebreide dagelijkse schoonmaak tussen 11.00 en 12.00 uur.
 • Gebruik zoveel mogelijk uw eigen sanitair, dit om drukte te mijden.
 • Visite op de camping: u mag 2 bezoekers ontvangen per plek. Wij willen u vragen om de bezoekers zoveel mogelijk van uw eigen sanitair gebruik te laten maken. Dit om het sanitair-gebouw te ontlasten.
 • Esther’s terras (voorlopig alleen Koffie/Taart to Go) is geopend bij mooi weer.
 • Probeer per bank te betalen om fysiek contact bij de receptie te voorkomen.

Heeft u of iemand in uw huishouden symptomen van Corona of twijfelt u, dan vragen wij u vriendelijk om onze camping niet te bezoeken. Dit in verband met de gezondheid van onze gasten en ons zelf.

Iedereen houdt zich aan de door de overheid opgelegde maatregelen, dit geldt ook voor de dan eventueel geldende avondklok.

 


 

Het jaar 2020

We hoopten dat dit een bijzonder jaar zou worden waarin nog meer mensen onze camping zouden vinden. Het is inderdaad een wel heel erg bijzonder jaar geworden. Het hele jaar hebben we meer en minder te maken gehad met regels, angst, verwarring, schoonmaken/desinfecteren, schoonmaken/desinfecteren en schoonmaken/desinfecteren. Dit alles vanwege het wereldwijd verspreide coronavirus. 

Wat heeft dit praktisch betekend voor ons?

Allereerst mochten we niet open gaan op 1 april, daardoor konden wij rustig de nieuw gekomen Eco woningen klaar maken voor verhuur. Dat was fijn. Voor de seizoen gasten was het minder fijn. Het was hartstikke mooi weer, maar daar konden ze niet van genieten op de ontwakende camping. Persoonlijk heb ik dit het hele seizoen als een gemis ervaren, ook al  waren onze vaste gasten er weer het was toch anders. Sowieso was het anders vanwege de afstand en was minder vanzelfsprekend een praatje te maken of koffie te drinken. 

De activiteiten waaronder met name de wandelingen, zijn de hele periode doorgegaan met oortjes op afstand vanuit het hele land. Dat heeft niet de voorkeur maar het was en is wel super fijn dat we zo ‘gezamenlijk’ in beweging konden blijven en op dit moment weer via internet in beweging zijn. Het is zo prettig om te wandelen, les te krijgen, verdieping/zingeving te vinden en contact te hebben met elkaar. We delen onze gevoelens en onze hoop zodat we elkaar konden en kunnen bemoedigen in deze tijd. Nu ik dit schrijf, is het herfst en zo ongelooflijk mooi in de omringende bossen.

Esther’s Terras ging in de loop van de tijd wat schoorvoetend open. Ze had het zo neergezet dat de mensen veilig konden bestellen en rustig hun koffie/thee en eigen gemaakte taart konden nuttigen. Op het ‘uitgeweide’ terras met het grote veld aan de voorkant was het een mooie plek met uitzicht op de Berkel. Het is het hele seizoen afhaalbalie gebleven. Soms waren gasten daar wel ontevreden over en natuurlijk hebben we daar wel over gesproken om weer te gaan bedienen. Toch voelde dit als de veiligste manier en hebben we er niet aan toegegeven.

Harrie de boswachter heeft iedere keer met 3 of 4 gasten kunnen wandelen. Hij heeft de mensen meegenomen in zijn liefde voor de natuur met alle kennis die daarbij hoort. Die excursies zijn een groot succes geweest en ook hierin kijken we uit naar het volgende seizoen om de gasten deze ervaring weer te mogen aanbieden.

Uiteindelijk mochten we vanaf 15 Juni ons sanitairgebouw weer openstellen met de nodige voorzorgsmaatregelen. Nu begon het vol te lopen. Mede dankzij een drone foto van onze unieke vormgeving op de voorkant van het blad Caravannenkregen we de nodige aandacht en boekingen. 

Toestroom van gasten. 

Deze toestroom van gasten heeft voor ons en de gasten wel verwarring gegeven. Dit was ons vierde seizoen en allemaal onbekend met de toeristensector. Het werd vanaf 2017 steeds wat drukker, maar dit was ineens een overvloed van gasten. De eerste keren dat we moesten zeggen ‘we zitten vol’, was pijnlijk, we hadden graag iedereen plek willen geven. Maar uiteindelijk zeg je minimaal 20 keer per dag ‘we zitten vol’ en wordt het gewoon. Heel veel gasten waren uitzonderlijk tevreden over de plek en de faciliteiten. Gasten die wij moesten teleurstellen of die teleurgesteld waren gaven ons stof tot nadenken. Wat kunnen wij hiervan leren en wat kunnen we verbeteren, waar kom je gasten wel tegemoet en waar niet. Ik heb ondertussen enorme bewondering voor alle campingeigenaren. Wat een werk zeg.

We hebben door de ontstane verwarring af en toe, nieuwe manieren bedacht om de rust en orde te behouden. Hiervoor hebben we besloten Vrijdag en Maandag als wisseldag in te zetten. We blijven zoeken naar manieren om onze gasten een aangenaam verblijf aan te kunnen bieden. 

Al met al zijn we tevreden over dit seizoen al ben ik nu blij dat het er op zit wat betreft de camping. De Villa’s, eco-woningen en studio zijn het hele jaar te boeken. 

Nu bezinnen én op naar het volgende seizoen.

Ondertussen zijn we druk bezig het terrein op sommige plekken weer te vernieuwen en bomen te planten. Deze winter komen in de villa’s airco’s. Hierin willen we tegemoet komen aan de gasten. Als het zo warm is, krijgen we de villa’s gewoon niet koel genoeg om behaaglijk te zijn. De receptie/ontmoetingsruimte word aangepast met een bar (zonder alcohol) en hopelijk kunnen we hier volgend seizoen naar de sportevenementen kijken.

Ik hoop volgend jaar meer gasten te ontvangen die op zoek zijn naar bezinning en bewustwording. Daar is de opzet en visie van de camping, ons domein, op gebaseerd. De ronding en de vier elementen doen gasten goed. Alleen al daardoor kom je tot rust. Een beetje les, verdieping en inspiratie erbij geeft meer inhoud aan je verblijf. Daarmee creëer je een unieke onvergetelijke ervaring tijdens je verblijf en erna.

 

Ik wens ons allemaal voor volgend seizoen een gezonde en betrokken tijd met elkaar.

 

 


 

Update 7-11-2020

Ons camping seizoen is aan een einde gekomen. Onze Accomodaties zijn het hélé jaar door te reserveren.

De villa’s, studio en de eco-woningen liggen op een goede afstand van elkaar en zijn te boeken. De vraag is wel:

  • Er extra zorg voor te dragen dat het schoon wordt achter gelaten.
  • Ramen en deuren open laten bij vertrek.
  • Bezoek alleen toegestaan als ze geen klachten hebben.
  • De receptie telefonisch benaderen.
  • Alle activiteiten hebben online doorgang vraag naar de mogelijkheden.
  • Sauna faciliteiten mogen benut worden vraag naar de mogelijkheden.
  • Vertoon je symptomen of voel je je niet lekker? Heb je contact gehad met iemand die ziek is geworden? Neem dan telefonisch contact met ons op. We kijken samen naar een passende oplossing.