Algemene voorwaarden.

 

Reservering , betaling en annulering

Na aanvraag van uw reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging en factuur per mail.

Is het bedrag hoger dan €150 dan dient u 50% van deze factuur binnen 2 weken na factuurdatum te betalen. Zodra wij dit bedrag ontvangen hebben is uw reservering definitief.

Als de betaling niet binnen 2 weken na factuurdatum heeft plaatsgevonden, zal de plaats voor doorboeking worden vrijgegeven. Het restantbedrag dient overeenkomstig het betalingsschema op de factuur overgemaakt te worden. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de huurovereenkomst zonder waarschuwing te ontbinden. Reeds betaalde gelden worden niet gerestitueerd.

Is het bedrag lager dan €150 dient het gehele bedrag binnen twee weken te worden voldaan.

Bij een reservering binnen 4 weken voor aankomst, dient de gehele huursom in één keer te worden voldaan.

Administratiekosten i.v.m het overschrijden van de betalingsdatum is: € 7,50.

 

Annuleren

Indien u, door welke omstandigheden dan ook, geen gebruik kunt maken van de door u gereserveerde kampeerplaats, vakantiehuisje of studio gelden de onderstaande annuleringsvoorwaarden. Een annulering dient u minimaal 16 weken voor het gereserveerde verblijf schriftelijk aan ons door te geven. U ontvangt dan het totale bedrag retour m.u.v. de administratie-kosten ( € 10 ).

Is de annuleringstermijn korter dan 16 weken, dan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Deze bedragen bij:

12-16 weken: 25% van de totale kosten

8-12 weken: 50% van de totale kosten

4-8 weken: 75% van de totale kosten

0-4 weken: het volledige bedrag

Administratie-kosten bij annulering: € 10

 

Annuleringsfonds

Bij de reservering kunt u bij ons een annuleringsfonds afsluiten. Hiervoor geldt een premie van 5,25% van het totale reserveringsbedrag. Deze is van toepassing tot één week voor aankomst. Het annuleringsfonds geldt enkel bij de volgende situaties:

plotselinge ziekte of ongeval bij een van de inwonende gezinsleden ernstige ziekte of sterfgeval van een niet meereizend familielid (1e of 2e graad), complicaties bij zwangerschap, schade aan uw eigendom of bedrijf, waarbij uw aanwezigheid vereist is.

Administratie-kosten (€ 10 ) worden wel in rekening gebracht.

 

Domein Groot Besselink, januari 2019