Activiteiten

Altijd wat te doen

  • Beweging
  • Bewustwording
  • Natuur beleven

Unieke activiteiten

De activiteiten die wij op de camping aanbieden zijn uniek. We geven de gasten die willen de kans om meer uit hun vakantie/verblijf te halen. We bieden daarvoor geleide meditaties aan met de op het terrein bevindende elementen, wandelingen met een thema en andere dingen die de moeite waard zijn om eens te proberen.
Het is leuk om met elkaar te doen en het geeft je een goed gevoel! En bovenal leer je op een hele nieuwe manier je wereld te beleven.

Overzicht weekprogramma

Het programma voor 2019 is bekend! Een seizoen vol inspiratie, doe je mee?

Meer informatie

Gast workshops

We hebben dit jaar drie inspirerende mensen erbij gevraagd die het geheel van de activiteiten meer compleet maken. We willen graag meer diversiteit aanbieden.

We hebben Harrie (de boswachter) die met zijn kennis en liefde voor de natuur gaat wandelen en lezingen geeft over dieren en natuur die je hier in de buurt kunt vinden en ontmoeten. Elke wandeling is weer een nieuwe ervaring.

We zijn blij met kunstenares Hannah die Vedic-Art in Duitsland en Nederland aanbiedt. Vedic-Art, is een schilderscursus, die in 17 stappen creatieve vermogens aanreikt en activeert. Op de camping  heb  je de mogelijkheid om kennis te maken met de eerste principes van Vedic-Art. Hannah biedt hier de unieke mogelijkheid om Vedic-Art  in een workshop te leren kennen. Je kunt je natuurlijk ook voor een basiscursus aanmelden. Vedic-Art op deze locatie is een mooie combinatie van natuurbelevenis en verbinding maken met jouw innerlijke krachtbron en creatieve stroom.

En dan een verrassing op de camping voor jong en oud. We hebben de workshop Clownerie met Jan; een vrolijke en leerzame manier om samen te lachen en te bewegen. Jan heeft jarenlang ervaring opgedaan met alle leeftijden over hoe we van nature lachen en vrij kunnen zijn in het samen zijn. We hebben geen maskers nodig om ‘clown’ te zijn.

Voor deze activiteiten kunnen mensen van de camping maar ook mensen van buitenaf zich opgeven.

In onze prachtige omgeving en accommodatie is iedereen zeer welkom om de natuur te leren kennen, te schilderen en te lachen.

Meer informatie over de data wanneer Harrie, Hannah en Jan aanwezig zijn, zie hier.

Wandelen

We wandelen om in beweging te zijn en elkaar te ontmoeten.

Meer informatie

Geleide meditaties

We doen geleide meditaties om inzicht en rust te krijgen.

Meer informatie

Ontmoeten

Hier bespreken we onderwerpen die te maken hebben met vragen over het leven en de toekomst.

Meer informatie

Picknicken / BBQ

Gezamenlijk buiten picknicken of barbecueën.

Meer informatie

In de omgeving

De Achterhoek staat bekend om de mooiste natuur van Nederland, kom dat zelf ervaren.

Meer informatie

Belevingspad

Een pad om een volkomen nieuwe ervaring op te doen.

Meer informatie