Faciliteiten

Sanitairgebouw

Ons exclusieve sanitair-gebouw is opgenomen in het ronde terrein. Het is verwarmd met 5 douches, 1 wastafel, 5 toiletten en 2 urinoirs. Je kunt tijdens je verblijf gratis gebruik maken van de lekkere warme douches. De centrifuge, wasmachine en droger zijn tegen betaling te gebruiken.
Er zijn zowel binnen als buiten afwasgelegenheden met warm water in totaal 6. Het sanitair gebouw heeft zonnecollectoren en is onder andere met natuurlijke materialen opgebouwd.

Verblijfsruimte

Op Domein Groot Besselink is er voor mensen die samen willen komen een gezellige ruimte om te verblijven en elkaar te ontmoeten. Hier kun je ook een lekker kopje koffie of thee nuttigen. Dit kan binnen of buiten op het zonnige terras.

Over de verblijfsruimte hebben we de afgelopen winter hard nagedacht hoe we de ruimte aantrekkelijker kunnen maken voor iedereen. Aan de bar hebben wij geen alcoholische dranken, maar wel lekkere koffie/thee en gebak. Het wordt hiermee steeds leuker om met elkaar op de camping te verblijven.

Sauna

We hebben speciaal voor mensen die zich extra willen ontspannen en hun lichaam willen verwennen met (doordringende) warmte de infrarood en Finse sauna. Ook het koudwaterbad is heerlijk om af te koelen. Of neem erna een duik in de Berkel, enorm verfrissend.

Daarna lekker bijkomen in de omheinde ligweide op de lekkere ligstoelen en de ontspanning is compleet. Voor je gezondheid en weerstandsvermogen is de sauna een welkome afwisseling na een dag fietsen of wandelen. Privé gebruik van de sauna voor twee personen: heerlijk genieten van de stilte. *

Opgave vooraf is wel nodig.

Buitenkeuken

Buitenkeuken

Op een prachtige locatie op het terrein bevindt zich de professionele buitenkeuken. Deze keuken bestaat uit een grote barbecue, grillplaat en 2 kookpitten. Er is een koelkast, grote wasbak en 2 grote serveertafels. Daarnaast zit je overdekt als het nodig is, maar eromheen is ruimte genoeg om ook van de zon te genieten. Je kunt de buitenkeuken huren voor bijvoorbeeld een familie en/of vriendenfeest; ook voor mensen buiten de camping. Het terrein is rookvrij.

Meer informatie

Esther’s terras

Esther’s terras ligt natuurlijk net als de camping op een prachtige maar ook zeer gunstige plek voor de vakantiegangers, fietsers, wandelaars en kanoërs, gelegen met uitzicht naar de Berkel stuw. Esther’s terras is dit jaar uitgebreid zodat nog meer mensen van de Theetuin kunnen genieten. Je geniet hier van je kopje koffie met eigengemaakt gebak, lekker thee in grote koppen en voor iets hartigs zijn er de voedzame tosti’s voor een gezellige lunch. Als het terras niet bediend wordt is er zelfbediening mogelijk. Net als bij de prachtige Rustpunt plekken in de Achterhoek.

Meer informatie

Overdekte fietsenstalling

We hebben een gedeelte van de grote kapschuur omgebouwd tot een overdekte fietsenstalling waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Ook buiten bij het terras zijn twee oplaadmogelijkheden.

Oplaadpunt elektrische auto

Bij de ingang van het terrein staan twee laadpalen voor gebruik van onze campinggasten. De laadpalen kunnen worden geactiveerd met je eigen laadpas. Geen laadpas? Informeer bij de receptie.

De laadpalen laden met een maximum snelheid van 11 kW.