Over ons

Gevonden in de Achterhoek

In 2016 hebben we na een omzwerving van vijf jaar zoekend door heel Nederland deze ongelooflijke prachtige plek gevonden in de Achterhoek, we woonden en werkten in De Meern grenzend aan de stad Utrecht. Door de oprukkende bebouwing zochten we naar ene rustige plek specifiek aan of bij water, nog steeds voelt het vaak als een droom dat we deze plek gevonden hebben.

Toekomst

Een camping voor mensen die toekomst willen. Een toekomst willen we allemaal. Toch? Maar hoe ziet die er dan uit en wat kan je er zelf aan doen. Dat is waar de camping voor staat: het vinden van antwoorden op deze vragen.

Met de vormgeving en het gebruik van de natuur door middel van de elementen worden de gasten bewust van nieuwe mogelijkheden. Ook door middel van de activiteiten en het levende boek wordt iedereen gemotiveerd een weg te vinden in de toekomst en naar de toekomst.

We richten ons op het vermogen van de mens zich te kunnen ontwikkelen en zo sturing te geven aan hun eigen toekomst, de toekomst van kinderen, de kleinkinderen en uiteindelijk de toekomst van de gehele mensheid en onze planeet.

Visie

Deze camping heeft een verhaal: de manier waarop het terrein is ingedeeld. De elementen die een plek innemen. De leringen die mogelijk zijn.

We willen daarmee een mogelijkheid bieden om mensen kennis te laten maken met een verdiepende manier van leven waarin je de zin van leven leert kennen.

We zijn er op gericht om mensen een zin-vol verblijf aan te bieden.

Maart 2016 hebben we deze mooie plek aan de Berkel gekocht met het verlangen een unieke plek te realiseren. Niet alleen voor mensen die rust en ruimte zoeken, want dat is hier in overvloed. Maar zeker ook voor mensen die van hun vakantie een leerzame vernieuwde ervaring willen maken.

Exclusief terrein

Het terrein is verdeeld over drie cirkels. Het middelpunt is de fontein. De ronde vuurplaats/amfitheater bevindt zich in lijn met de fontein aan de buitenste rand. De grote zandbak is een driehoek en bevindt zich naast de buitenkeuken. Op het pad tussen de bomen vind je de windvangers en gong. Alles is gericht naar het middelpunt, de cirkels geven de cirkel van leven aan.

De sauna omheining is in de vorm van een diamant.

Waarom lessen voor het tijdperk ‘Waterman’?

Tijdens je vakantie of verblijf is het makkelijker te ontspannen in een prachtige ruimtelijke omgeving en van daaruit meer vrijheid en gelijkheid te ervaren. Dit helpt om kennis op te doen wat betreft het Watermantijdperk. De impulsen vrijheid en gelijkheid horen bij dit tijdperk en hier heb je de mogelijkheid te leren ze vorm te geven.

Met als doel dit verder in je dagelijkse leven uit te dragen.

Meer informatie