Elkaar ontmoeten

Esther’s Terras 

Een prachtige plek waar mensen tot rust mogen en kunnen komen. Tijdens je kano, fiets of wandeltocht even uitrusten op Esther’s Terras. Hier geniet je van het uitzicht en de rust van de omgeving. Esther serveert eigen gemaakte taart, boerenijs en lekkere tosti’s. Ook voor een grote kop thee en lekkere koffie ben je welkom op haar terras. Wij zijn overigens niet bevoegd om alcohol te verkopen.

Zin in een Hightea of een Broodjes lunch? Neem hiervoor contact op met Esther.

Contact

Esther’s Terras heeft wisselende openingstijden. Klik op de onderstaande knop om de huidige openingstijden te bekijken

Openingstijden bekijken

De professionele buitenkeuken

Op een prachtige locatie op het terrein bevind zich de professionele buitenkeuken. Deze keuken bestaat uit een grote barbecue, grilplaat en twee kookpitten. Er is een koelkast, grote wasbak en twee grote serveertafels. Daarnaast zit je overdekt als het nodig is, maar er om heen is ruimte genoeg om ook van de zon te genieten. Je kunt de buitenkeuken huren voor bijvoorbeeld een familie en/of vriendenfeest; ook voor mensen buiten de camping. Het terrein is rookvrij.

Tijdens je aanwezigheid op de camping kan je ook eens overwegen om te zwemmen, kanoën, of gezamenlijk het inspiratiepad te lopen. Heel verrassend. Ook gebruik maken van de sauna behoort tot de mogelijkheden. Met elkaar en toch je eigen gang kunnen gaan is erg prettig. Die ruimte is hier in de frisse buitenlucht van het Achterhoekse landschap.

Contact

Verblijfsruimte

In ons stijlvolle en verwarmd sanitair-gebouw,  bevind zich ook de receptie en verblijfsruimte. Hier kun je, als het terras niet bemand is, zelf een kopje koffie of thee maken. Ook staan in de koelvitrine de taarten en drankjes. Je kunt hier ook rustig en warm een boek lezen of gewoon chillen.