Begeleidende wandelingen. Hier zie je mensen wandelend door de natuur. 4 Elementen.

Het jaar 2018

 

Dit was ons 2de campingseizoen en voor de villa’s ons 1ste hele seizoen. De camping ziet er mooi verzorgt uit, de contouren zijn helder zichtbaar en het is duidelijk een camping met een visie en een architectonisch ontwerp.

 

Camping

Het afgelopen seizoen is een seizoen geweest met warm en droog weer. Op een gegeven moment was het gras helemaal geel en hielden we ons hart vast of dat allemaal nog zou herstellen. We konden nog wel de nieuwe struiken water geven maar voor het gras was er niet genoeg water en er mocht na een poos van droogte niet meer gesproeid worden. Iedereen zocht plekken bij de bomen maar aangezien de meeste bomen ook nog niet zo lang geleden geplant zijn kon je je daar nog niet goed onder verschuilen. De naast ons gelegen Berkel heeft in deze periode de dankbare taak gehad om steeds weer voor afkoeling te zorgen.

Gelukkig herstelde het gras zich na een paar dagen regen, ongelooflijk hoe groen het dan ineens weer is. Aangezien de camping nog nieuw is, is het nog niet in te schatten hoeveel invloed het weer op onze gasten heeft. Nu zijn we blij met de gasten die op onze bijzondere camping hebben gestaan.

 

Activiteiten

Er zijn een aantal gasten die mee hebben gedaan met onze activiteiten. Ik hoop voor volgend seizoen dat er meer mensen mee willen doen. De camping heeft als doel het bewustzijn van mensen aan te spreken en daar met elkaar over te praten en in stilte te zijn tijdens meditaties, oefeningen, ontmoetingen en wandelingen. Als het goed is komt kunstenares Hannah met haar Vedic Art volgend seizoen schilderworkshops geven. Kortom tijdens je verblijf zijn er leuke inspirerende en inzicht gevende activiteiten.

 

Winterklaar

We hebben ondertussen alles wat de camping aangaat opgeruimd voor de winter en is de camping gesloten. Onze activiteiten zijn wel het hele jaar door bij te wonen.

 

Volgend seizoen

De mensen hebben aardig hun weg gevonden naar onze prachtige locatie. Volgend jaar zijn de struiken, bloemen en bomen weer voller en hebben wij meer geleerd. We zetten ons als team weer in om je tijdens je vakantie een schoon, rustig en inspirerend onderkomen aan te bieden.

We zetten alles weer klaar vóór Pasen, maar al vanaf 1 April bent u weer van harte welkom.

 

Heb je vragen over de camping, de villa’s of wil je boeken vraag of mail dan t.a.v. Esther.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze activiteiten? Vraag of mail dan t.a.v. naar Mura.

Graag tot ziens

Mura