Inspiratie

Inspiratie

Volgens Plato, de leerling van Socrates, is inspiratie een middel om tot dieper inzicht te komen.
Inspiratie wordt steeds meer gezien als een eigenschap van de mens, de innerlijke kracht die je als mens bezit om tot bepaalde ingevingen en ideeën te komen.
Op onze camping komt inspiratie samen in de bewoners, de activiteiten, de elementen en het ontwerp, waardoor het domein van nature rust en stilte geeft. Hierdoor is het voor iedereen een bijzondere plek om tot rust en inzicht te komen.

Over ons

 

Wij zijn de bewoners van het Domein:

Team domein Groot Besselink

Henny (1963)

Initiatiefnemer van deze prachtige camping. Ik draag zorg voor het inplannen en welkom heten van onze gasten. Ik onderhoud met veel aandacht ons originele terrein. Ik ben jullie (bijna) dagelijkse aanspreekpunt. Ik vind het leuk om op deze ontspannen manier in contact te komen met mensen. Voor mij is het belangrijk dat jullie het naar je zin hebben en kunnen genieten van dit prachtige coulisselandschap.

Mhura (1963)

Initiatiefneemster van deze boeiende camping. Ik draag zorg voor de activiteiten die op de camping gegeven worden. Mijn verlangen is de gasten antwoorden op levensvragen mee te geven door middel van de wandelingen, oefeningen, meditaties en bijeenkomsten. Al jaren geef ik uitleg aan hoe te leven in een veranderende tijd. Ik doe dat vanuit een diepe liefde voor het behoud van de mens en de natuur.

Team domein Groot Besselink
Team domein Groot Besselink

Joshua (2001)

Naast mijn opleiding op de HAN (multi mediadesign) help ik mijn ouders met het onderhoud van de camping. Je ziet mij met name op de grasmaaier. Ik heb het logo ontworpen en denk steeds mee over de vormgeving van de folder en website.  Ik vond het een hele stap van mijn ouders om naar de Achterhoek te gaan. Maar ik ben er erg blij mee, het is hier veel rustiger.

Esther (1989)

Ik werk met hart en ziel mee aan dit initiatief. De visie, het terrein de activiteiten en alles erom heen maken mij blij. Ik ben dan ook degene die je graag welkom heet met een lekkere kop koffie/thee en eigengemaakt gebak  die ik aanbied op het terras.  Ik werk hier vanaf het begin en doe vooral het terras en allerhande klussen, zoals schoonmaken, receptiewerk en een praatje maken. Ik kijk weer uit naar een veelbelovend seizoen.

Team domein Groot Besselink
Isabel

Maria (1979)

Ik ben medebewoonster en medewerkster. Ik zorg grotendeels voor de woningen en haar gasten, het sanitair gebouw en de boekhouding. Daarnaast help ik zoveel mogelijk bij de activiteiten. Ik vind het heerlijk de dag te starten in de rivier en om de oefeningen in de ochtend te doen. Ik ben meeverhuisd met mijn gezin Elin (2009) en Mika (2013) en wij genieten iedere dag van de rust en de ruimte. Mijn liefde zit in het schrijven van inspirerende teksten.

Medewerkers en medewerksters

Naast de bewoners is er ook een team van medewerkers. Dit zijn de mensen die je tegen kunt komen bij de schoonmaak, de diverse klussen, op het terras en bij de natuurgerichte activiteiten.

Christine: Fotograaf – www.christinevanrooijen.nl

Mark Christiaan: Wifi en Electra

Harrie: Boswachter en beheerder van de website

Jan: helpt mee op het terrein en geeft de clownerie workshop

Amelia, Helena, Esmee en nog meer……

Visie

Een onderscheidende camping waar je naast je alledaagse verblijf mogelijkheden hebt om je leven meer inhoud te geven.

Wat houdt onze visie in de praktijk in?

Een verblijf op onze camping of dat nu met de caravan, camper, tent of in de accommodaties is, is bedoeld voor rustzoekers en inzicht zoekers of beiden. We zijn erop gericht om bezoekers antwoorden te geven op levensvragen of bezoekers de mogelijkheid te geven in een prachtige beschutte omgeving zich verzorgd en geïnspireerd te voelen.

Exclusief terrein

Het terrein is verdeeld over drie cirkels. Het middelpunt is de fontein. De ronde vuurplaats/amfitheater bevindt zich in lijn met de fontein aan de buitenste rand. De grote zandbak is een driehoek en bevindt zich naast de buitenkeuken. Op het pad tussen de bomen vind je de windvangers en gong. Alles is gericht naar het middelpunt, de cirkels geven de cirkel van leven aan.

De sauna omheining is in de vorm van een diamant.

De elementen

Watermantijdperk

Tijdens je vakantie of verblijf is het makkelijker te ontspannen in een prachtige ruimtelijke omgeving en van daaruit meer vrijheid en gelijkheid te ervaren. Dit helpt om kennis op te doen wat betreft het Watermantijdperk. De impulsen vrijheid en gelijkheid horen bij dit tijdperk en hier heb je de mogelijkheid te leren ze vorm te geven.

Met als doel dit verder in je dagelijkse leven uit te dragen.

Watermantijdperk
Berkel rivier

Wat je bij ons vindt

is een geïnspireerd en betrokken team die de belangrijkste kernwaarden van onze camping naleven. Namelijk;

  • Liefde voor de mensheid
  • De natuur
  • Oog voor het geheel